Loopbaancoaching


Geef jezelf een mooi cadeau en koop een loopbaancheque. Zo wordt professionele loopbaanbegeleiding betaalbaar en ga je altijd fluitend naar je werk !

Ben je een werknemer, zelfstandig ondernemer of ambtenaar en wil je meer voldoening uit je job halen?

Wil je zelf je loopbaan sturen in de richting van wat je energie geeft? 
Wil je graag pro-actief te werk gaan om te vermijden dat je vroeg of laat uitgekeken raakt op je job? Of in een burn-out terecht komt?
 
Met deze en andere vragen over je loopbaan kan je terecht bij Ellen Geers, een ervaren “I love my job architect”.


Waarom loopbaanbegeleiding bij I love my job?

Het is onze missie om voor zoveel mogelijk mensen het leven op het werk zinvol en plezierig te maken. Daar draait ons werk rond.
 
Vanuit ons loopbaancentrum met de toepasselijke naam “I Love my job” werk ik samen met geëngageerde en ervaren loopbaancoaches die één ding gemeen hebben: wij gaan op zoek naar wat wél werkt, eerder dan ons te concentreren op jouw problemen. Wij gaan op zoek naar jouw kern, wie jij écht bent en wat jij écht wil in dit leven. Van daaruit kan jij keuzes maken die bij jou passen.
 
Wij hebben samen vele jaren ervaring, investeren permanent in onze eigen ontwikkeling en overleggen regelmatig met elkaar. Hierdoor ben je zeker van een topbegeleiding!


Wat maakt onze aanpak uniek ?

Samen met jou ontwikkelen we jouw jobkompas. Dat gebeurt niet aan de hand van computertesten, maar wel door een diepgaande individuele dialoog. Wij hebben hiervoor een methodiek ontwikkeld die zich focust op jouw talent.
Wat zijn de dingen waar je goed in bent? Waar krijg je écht energie van? En hoe zou je leven en je werk eruit zien mocht je je daar vooral kunnen mee bezig houden?
 
Een jobkompas bestaat uit vele puzzelstukjes. Daarom nemen we ook voldoende de tijd om deze stukjes helder te krijgen. Een diepgaande dialoog doe je immers niet in een-twee-drie …
 
De eerste 4 uur van je loopbaanbegeleiding werken we vooral aan het verzamelen van alle puzzelstukjes die voor jou van belang zijn. In het 2e deel van het traject helpen we je bij het formuleren van je droombaan en onderzoeken we samen welke concrete stappen je kunt zetten om je huidige baan zo in te richten dat je er meer energie van krijgt. Of – wie weet – om andere loopbaanpaden te bewandelen.
 
Onze ervaring leert ons dat een tijdsbestek van 7u meestal noodzakelijk is om een degelijk inzicht op te bouwen. Dit wordt opgesplitst in een telefonische kennismaking, 3 sessies van 2u & 1 sessie van 1u. Het traject loopt over een periode van een 3-tal maanden. We brengen een proces op gang waarbij je gaat nadenken over wie jij bent en wat jij wil.  
 
Via “Het straffe doe-boek Jobbeleving” dat je meekrijgt, word je uitgenodigd om in de tussenperiodes dat we mekaar niet zien, over jezelf te reflecteren.  
 
De loopbaancheques van VDAB maken het traject zeer betaalbaar.
Iedereen die werkt in Vlaanderen en het Brussels gewest kan immers ééns om de 6 jaar een loopbaantraject volgen voor de prijs van amper 11€ per uur.
 
Je kan 2 loopbaancheques kopen, eerste cheque goed voor 4 uur begeleiding & de 2de cheque goed voor 3 uur begeleiding. Je betaalt 40 euro voor 1 loopbaancheque. Deze heeft een reële waarde van 550 euro.
 
Hoewel je kunt beslissen om het traject te stoppen na 1 loopbaancheque van 4 uur, zal de volle rijkdom ervan pas tot zijn recht komen indien je kiest voor het volledige traject van 7u. Een investering in jezelf van 80 euro.

Hoe werkt het concreet?

  • Je neemt contact op met Ellen Geers via ellen@ilovemyjob.be of via 0496/571384
  • In een telefonische kennismaking bespreken we samen jouw loopbaanvraag
  • Indien je beslist het traject aan te vatten, bestel je de loopbaancheques online bij VDAB : http://www.vdab.be/loopbaanbegeleiding/ of telefonisch op het gratis nummer van VDAB - 0800 30 700 (van 8u tot 19u)
  • Doe de aanvraag tijdig. De loopbaancheque moet immers voor de 1ste sessie in ons bezit zijn. Dit zijn de VDAB regels waar vrij strikt wordt op toegezien aangezien het een gesubsidieerd dossier betreft.
  • Opgelet: het on-line bestelsysteem verloopt niet altijd even vlot. Sommige mensen krijgen onterecht een weigering in de bus. Neem in dat geval telefonisch contact op met VDAB (02/506 12 05) en uw aanvraag wordt manueel rechtgezet.
  • Je kunt max. 1 cheque van 40€ per bestelling aankopen. Voor een traject van 7u zul je dus separaat 2 cheques dienen aan te kopen (totaal 80€).
  • Als je de loopbaancheque hebt, stuur je deze elektronisch door naar ellen@ilovemyjob.be .
  • We maken 2 of 4 afspraken. Dit kan overdag, ’s avonds, zelf in het weekend. We vinden wel een gemeenschappelijk moment in onze agenda’s.Loopbaancheques I love my jobWij maken gebruik van cookies

De website van Ellen Geers maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer Info